Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Vy neznáte stovky, tisíce jiných případů, kdy se soud nestotožnil s názorem žalobce? A nebyly to kauzy vůbec politické. Proto je žalobce, aby shromáždil důkazy a soudce, aby je posoudil.

Mimochodem: Kauza Čunek samozřejmě ve své době významně zasáhla politiku. Jenže nebyla vyvolána politiky. byla evidentně vyvolána zhrzenou sekretářkou (milenkou??), která nezískala dobrý flek v Praze (často vysněné). Myslím, že kauza Čunek do Vašeho výčtu nepatří.

4 3
možnosti
Foto

S tím bych ne zas až tak úplně souhlasil. Je pravdou, že hlavní "svědkyní" byla ta zhrzená sekretářka, ale do toho protičunkovského ohýnku se foukalo z vyšších politických míst.

A myslím, že hlavně kvůli Čunkovu razantnímu, ale velmi korektnímu a lidskému řešení vystěhování cikánské lokality v centru Vsetína. Myslím, že v tom byly nějaké kontejnery a samospráva. Ale už nevím, jak to dopadlo.

4 2
možnosti
OF

I když nejsem voličem Babiše, musím vám dát za pravdu.

5 2
možnosti
TH

Věra Jourová výjimečně schopná ?8-o Spíš Věra Jourová všeho schopná. Ale jinak máte pravdu. Kauza Čapí Hnízdo je vyloženě vytvořena a časovaná na politickou objednávku. Politického konkurenta se mafie chce zbavit za každou cenu. A hlavně, že spoustá hlupáků pak donekonečna opakuje čapí hnízdo, čapí hnízdo a zapomíná se na rozkrádačku OKD v miliardách. A o to tu jde.

13 14
možnosti
MS

Kauza Čapí hnízdo je možná časovaná, ale rozhodně není uměle vytvořená. Kdyby se Babiš "neulakomil" na těch 50 miliónů dotací a zaplatil Čapí hnízdo kompletně z prostředků Agrofertu, žádná kauza by nebyla. Jak jednoduché. :-)

11 4
možnosti
Foto

Díky za připomenutí Petra Lessyho.

To byla příkladná špinavost Miroslava Kalouska a TOP09!

24 5
možnosti

Další Kalouskovou povedenou akcí bylo nařčení toho letce,co nechtěl podpořit jejich tunel za letadla Cassa,nařkli ho z pedofilie s nezletilou dcerou přátel,která potom přiznala,že ji k tomu policie dotlačila.Naštěstí to nevyšlo a Vlastička se plácá u soudu již pátý rok.

10 0
možnosti
AR

S Lessym, Jourovou a Čunkem to tak bylo. Jak skutečně teď to je s Babišem a Faltýnkem, budeme moci poznat brzy, pokud policejní vyšetřovatelé nebudou odkládat včasné zahájení výslechů těchto obviněných mužů. My diskutéři nic podrobnějšího nevíme, jen to co uvedla média. Holt musíme počkat na vývoj situace. Víme jen, že kauza Čapího hnízda vzešla z výsledku kontroly Nejvyššího kontrolního úřadu v Babišových podnicích v r.2015. Zjištěné nedostatky byly předány k řešení policii a na veřejnost vyplavaly v zimě 2015-2016.

5 0
možnosti
Foto

,,Kauza" vzešla na základě anonym. udání, odvolávajícího se na info z,,nezávisl, zdrojů". Dnes nikdo nemůže predikovat, jak DE JURE dopadne podaný odpor dotčených/obviněných osob. Tudíž, stále je vše na začátku. Jak dlouho bude, totˇ otázkou;-)

7 0
možnosti
DB

Státní zástupce ví své, ale musí bránit systém. A i navíc je to tak, že většina policie a většina soudců nejspíš budou OK, ale ono stačí jen několik málo těch, kteří nejsou OK a neblahý náhled spadne na celou skupinu........

A jinak vidno máte pravdu a těch zločinů z dob Klause a jeho bandy je mnohem víc ....krachy bank, miliardové ztráty, a rozkrádání jakýchkoliv majetků, a nekonečné množství podvodů...........to byla fáze tvorby české majetkové elity...........tedy Kalousků, Klausů, Bakalů, a dalších.....

Kauza ANTIBABIŠ JE OBJEDNANÁ a trvá již minimálně 4 roky a neustále se stupňuje, jeden z největších zásahů rozdal Kalousek svými lživými výroky o tom, že Babiš dostane 5 miliard dotací ...............ty dotace byly pro konečného spotřebitele, a ne pro obchodníka a ne pro výrobce, a to pochopitelně Kalousek věděl a tak lze naprosto bez obav říci, že lhal...........a jako takový nemá ve sněmovně co pohledávat............i když je ve sněmovně možná více pod dohledem............

12 13
možnosti
TH

tentokrát s vámi souhlasím

5 0
možnosti
SN

:-).......Vřelý souhlas! Byl telefonní hovor, když Kalousek vyhrožoval Lessymu, že ho svlékne z uniformy, tak se také za 14 dní stalo!

KOlik státních zástupců bylo odvoláno, kvůli neprůhledným dozorováním, samozřejmě, ne za suché z nosu. Poslední případ odvolání soudkyně, myslím v případu Nagyová.

Pěkně se to vrší a když to někdo řekne na plná ústa, tak nejspravedlivější ze všech spravedlivých, Kalousek, Gazdík,samozřejmě Farský a další.....ohromní mravokárci ! R^R^R^

23 5
možnosti
Foto

Byl telefonní hovor, když Kalousek vyhrožoval Lessymu, o tom hovoru nevěděl, ani Lessy, a nikdo jiný, ale pan Standa Novák ano. Tohle tady číst, to je neuvěřitelná hlína, co je český člověk schopen splodit , aby obhájil svého miláška.

2 4
možnosti
PV

P41a21v33e61l 92V76é76b26r

19. 1. 2018 21:49

Asi vám šlápli na kuří oko...

2 5
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1502x
Ekonom, bankéř, důchodce. Ročník 1944.

Seznam rubrik