Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

Samozřejmě že máte pravdu a Babiš má také pravdu,jen snad že pravda se v našem parlamentu nesmí říkat, všichni to vědí ,a pokud se řekne,tak následuje to co teď na Babiše.Mediální a politický lynč.

11 8
možnosti
AV

Problém je, když tu "pravdu" říká někdo, kdo je za ni zodpovědný. Udělat tohle zaměstnanec v Agrofertu, už má padáka (ne zlatýho :-)

7 0
možnosti
MK

Ono těch obviněných a následně neodsouzených bylo více (Parkanová, Vondra, Šnajdr, Fuksa, Tluchoř a další). Mlčíte o nich proto, že byli z jiné party?

Objednat si lze opravdu ledacos, třeba i zakleknutí finanční správou. Babiš by mohl vyprávět.

16 0
možnosti
AV

Jste ve špatné diskuzi... tady se zakleknutí finanční zprávou neřeší :-)

5 3
možnosti
IK

Ono jde spíše o to, že pan Babiš má v objednávání vykonstruovaných obvinění letitou praxi - viz případ Kosteleckých uzenin. Postupoval vždy tak, když chtěl ovládnout něčí firmu. Ano, potrefená husa - v tomto případě pan Babiš - se ozvala.

26 2
možnosti
AV

Tím spíš mě překvapuje, že se takový ostřílený harcovník nechá takhle nachytat na švestkách, že si to neohlídal. Je to pech, když miliardář skončí jako premiér kvůli "ubohým" 50 miliónům...

3 1
možnosti
JC

Mě stačí poslední epizoda Život a doba soudce A. K., kdy jako soudce musí poněkud vydírat a opustit soudní stolici, aby prosadil spravedlnost. To, že Zeman(nejvyšší státní zástupce) nic nevidí, to znamená, že se o nic nezajímá a má zavřené oči.

4 0
možnosti
Foto

V25l82a16d47a 85V72a78n65e46k

20. 1. 2018 12:33

Babiš je v podstatě chudák !;-D Do KSČ nechtěl,do STB nechtěl, Agrofert nechtěl,do politiky nechtěl,Čapí hnízdo nechtěl,ministra dělat nechtěl,do vlády nechtěl,...ze Slovenska nechtěl..!! Tolik smůly v životě má málokdo...;-DRv....a všechno to zavinil ďábel Kalousek..;-)R^... Ještě že si založil svojí sektu ÁNO,tam mu vsechny ty lži věří...

25 10
možnosti
MK

no, z tvého slovníku soudím, že chudák jsi ty

10 13
možnosti
AV

Brečíte dobře, ale na špatném hrobě. Problém není v tom, co říká (a jestli je to pravda), ale že to prohlašuje jako premiér státu. On je totiž zvolený (placený) za to, aby si tady to stíhání nebylo možné objednat. Stejně tak jeho nohsledi na ministerstvu spravedlnosti měli čtyři roky, aby makali a něco s tím udělali!

11 1
možnosti
ZD

Šedá teorie a zelený strom života. Oni jsou a byli všichni volení a placení za to aby se to nestávalo. A zde jmenované kauzy i ostatní - viz. například solární průšvih, který každoročně polyká miliardy - jsou zatím u ledu. Zatím, protože je tady systém. A najednou se v systému objeví chyba. Kluk z jiné party. Ne svatý, ne nejčistější ale z jiné party. A začne mela.

6 1
možnosti
PK

Na ty kauzy jsem už skoro zapomněl. Jinak potrefená husa(y) kejhají do nynějška a zdejší antibabiš tým kejhá taky dostatečně. Karma R^R^R^

8 2
možnosti
ZK

Svatá prostoto! V sektě to jde opravdu jako po drátkách s takovými příslušníky.

17 5
možnosti
Foto

S takovými jako Vy,to má Babiš hodně jednoduché....:-/Zpráva Olaf pouze potvrdila mnohá podezření české policie z podvodu,tu si také objednala "mafie"...?Vy jste přesně ten typ,který bude volit a obhajovat Babiše i kdyby veřejně uprostřed Václaváku někoho zastřelil,tak silná je vaše víra ve vudce sekty...

26 11
možnosti
Foto

Záleží, jak dobře by se Babiš trefil. ANO to má odkoukáno z filmu Limonádový Joe, aneb Koňská opera:

"Naplň se můj černej skutku však víme jak se to dělá

jednu kulku do žaludku - druhou doprostřed čela"

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/matuska-waldemar/neni-vetsi-poteseni-833546

3 0
možnosti
MN

S tou "mimořádně schopnou" Věrou Jourovou jste mě pobavil R^

17 3
možnosti
Foto

Ona je vážně mimořádná ... a navíc je všehoschopná.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1502x
Ekonom, bankéř, důchodce. Ročník 1944.

Seznam rubrik