Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Ve svém výčtu jste možná úmyslně vynechal skutečnost, že se u nás také dá "objednat" státní převrat nebo cílená likvidace konkurenčních či jinak překážejících firem. Jak jinak nazvat šarádu s těžkooděnci zasahujícími na vládě, poté bombastická prohlášení jistého státního zástupce o kilogramech zlata nalezených v bankovních trezorech... Dodnes z této akce, díky které padla regulérní vláda a k moci se dostala nikým nevolená sada lidí z okolí prezidenta, není nic. Jen nezdaněná luxusní kabelka. O likvidaci nepohodlných firem bylo už také mnoho napsáno.

24 1
možnosti
Foto

Zátah a likvidace Nečase nebyl záměr prezidenta. Naopak. Nečas se podobně jako Janukovyč odklonil od Západu a byl "po zásluze" stejně potrestán. Tehdy byla ve hře dostavba Temelína a Nečas dal přednost ruskočeské firmě a pár týdnů po návštěvě Ruska to propuklo.

0 0
možnosti
RP

Kdysi jsem znal jednoho poslance, tak jsem se ho ve slabé chvilce zeptal, prosím Tě je ten Čunek takový dacan, nebo s Vámi nechce táhnout basu? Byla to slabá chvilka na jednom mejdanu a tak mi na rovinu řekl ZA B JE PRAVDA, on si myslí, že je ve Vsetíně a chce něco udělat. Vzhledem k tomu jak všechno ztichlo, když ho vykousali z vysoké politiky a vzhledem k množství politiků a vysokých úředníků (Vitásková), kteří s tím chtějí něco udělat, co odešli a nikdy se už nevrátili (o nějaké omluvě už vůbec nemluvím), bych tomu Babišovi i věřil.

Nakonec spousta politiků co tehdy říkali co nejhlasitěji Čunkovi, že je rasista a zloděj tam ještě sedí a říkají Babišovi že lže a krade ;-D

26 1
možnosti
FS

Tři trapné příklady, přičemž ten Čunkův byl úplně naopak! Čunek se z toho jasného uplácení vyvlekl pro zastavení stíhaní - byl to významný politik a byla zde pohrůžka, že položí vládní koalici. Nicméně co tyto (jistě špatné, ale docela nejasné) kauzy mají společného s podvodem miliardáře, který si musel podvodem přijít na dalších 50 mega?

10 11
možnosti
JD

A pro vás je kauza Čapí hnízdo zcela jasná?

4 0
možnosti
Foto

O tom, že si lze bohatými a vlivnými lidmi něco takového objednat, nemám pochyb. To ale nijak a v ničem neznamená, že je Babiš nevinný !!!

17 5
možnosti
MM

M85i65l74a11n 40M10a83l21ý

20. 1. 2018 17:00

Znamená to tedy, že je vinný? A jak to potom víte ?

9 7
možnosti

Rád bych viděl výsledek průzkumu, kolik lidí v Česku věří v nestrannost české justice. Ale asi na to není politická vůle. Zjevně by se nebylo čím chlubit.

9 1
možnosti

O poměrech v české justici jsem v průběhu let před i po sametu diskutoval

s mnoha lidmi nejrůznějších společenských vrstev, profesí a politických zaměření. Nikdy jsem se nesetkal s nikým, kdo by mi byl ochoten potvrdit, že věří v nestrannost soudů. Vždy jenom s těmi, kdo se svého práva nedovolali, protože neměli dost peněz na to, aby si nezávislost soudu mohli zajistit. Asi mám špatné konekce.;-O;-€

2 0
možnosti
KK

Babiš je klasický příklad rčení "Drzé čelo je lepší než poplužní dvůr".

6 5
možnosti

Je to tak. Bez drzého čela Vám každý oponent kopne do zádele a ještě si na Vás plivne.

1 0
možnosti
PV

Kdyz zajde obcan, s podezrenim na spachani trestneho cinu, na PCR s zadosti o zahajeni trestniho rizeni, rika se tomu objednavka?

4 3
možnosti
Foto

Když je to na Babiše, tak ano ;-);-D

11 5
možnosti
Foto

"Babiš má pravdu"....tak za Babiše se postavila i ta největší morální autorita v zemi,další "obět politického procesu na objednávku" David Rath;-DTak to mluví za vše....tahle sorta drzých lhářu dokáže lidi přesvědčit i o tom,že v krabici od vína bylo skutečně víno a ne nakradené miliony....

18 0
možnosti
Foto

Právě jsem četla, že Babiše podpořil i Rath. Tak to je znamení, že je to čistá pravda ;-D;-D;-D

23 2
možnosti
Foto

Přesně,všichni ti obdivovatelé Babiše si neuvědomují,že v drzém sprostém

lhaní a s manipulaci s fakty jsou tihle dva stejná liga a dělají z jednoduchých ještě větší tupce....

5 4
možnosti

OTÁZKA.je možné si objednat policejní stíhaní?odpověď je ano policejní stíhaní je možné si objednat.

11 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1502x
Ekonom, bankéř, důchodce. Ročník 1944.

Seznam rubrik