Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......Blog byl zřejmě stažen .

0 0
možnosti
MS

.... z hlavní strany blogu. Ostatně není divu.

0 0
možnosti
JK

Tak tomu se říká obrácená morálka, pravdivý není snad ani jeden výrok.

Na poslední demonstraci nevystoupil ani jeden politik právě proto, aby bylo jasné, že s volbami (které jsou pořád nějaké) akce nemá nic společného.

Proč by měl mít ministr vystupovat a zviditelňovat se jako roková hvězda, naopak pokud jeho resort funguje a je odborně respektován a navíc předkládá zákony přijímané resortem kladně, je mediální klid pro práci přínosný. Zviditelňování za každou cenu je mantra ANO a Zemana, najít nějakou kravinu (dvojí kvalita potravin, vypustit sprosťárnu) a krmit s tím davy, jen ať se nepropírají zastavené dotace z EU, které Agrofertu v plné výši hradíme ze svých peněženek. A dotace do Agroholdingu stále strmě rostou a několikrát převyšují holdingem zaplacené daně. Jak by se vám podnikalo, když od daňových poplatníků dostanete víc než kolik zpátky zaplatíte?

Benešová několikrát prokázala (i písemně), že nadržuje Zemanovi i Babišovi, jejich odpůrce označila jako mafiány a to má být důkaz o protikorupční bojovnici.

Stébaci byla nejpodlejší sorta krvavého režimu, která ničila životy celých rodin a díky udavačům bylo umučeno mnoho lidí. Řekněte těm co přežili mučení StB, že jsou "zpozdilci", mají zapomenout, protože už "jsme jinde". Spolupráce s StB je prokázána a prohlášení Babiše, že se bude soudit se Slovenskem do klidně konce života je další lež, protože už to dávno vzdal a jen dělá jakoby nic.

Snůška nepodložených obvinění, navíc některé již vyvrátil soud, je jen kydání hnoje.

Že příští parlamentní volby vyhraje ANO se utvrzují navzájem ti co stále věří v jakési neplněné a nesplnitelné vize.

Srandovní je odkaz na komunisty, jak to bylo v poválečné atmosféře roku 48 je k diskuzi, zato v roce 89 si dobře pamatuji na slova komunistů, že jim nebude vládnout západem zmanipulovaná ulice, nebo děti, doslova řekl Jakeš: "A do toho přišli ti „skřekové“ z opozice, kteří nikdy nic nedělali, byli placení - včetně Havla - ze Západu a začali křičet,“, podobnost s AB je náhoda.

1 2
možnosti
SN

:-)........Pane JIráte, velká gratulace! TeĎ jsem sedl ke kompu zvědav na články k včerejší demonstraci, musím konstatovat, že máte úspěch, což svědčí o tom, že většina diskutujících zůstala při zdravém rozumu!

Dobrý den mi hned popřála naše známá blogérka, ale hlavně diskutérka, která by hned společně s ódeesákem Langem likvidovala presidenta! JE to divná dáma,(možná, dnes je to v módě), muž, inu ale, každý jsme jiný.

Pražáci a kasta herců a hereček mají zřejmě jiné představy o řízení republiky. Buď mají krátkou paměť, nebo jsou nepoučitelní. U všech těch plamenných projevů mi chybí jedno.....představa kdo by tento stát měl vést a čím se provinila ministryně Benešová, když ještě nevypila možná ve své kanceláři kafe.

Hlavně, že si uvolní emoce, ukážou svou nebojácnost a po manifestaci zalehnou s dobrým pocitem do postýlky, že vykonali zas něco úžasného pro budoucnost naší vlasti! R^R^R^

5 1
možnosti
Foto

Zdá se, že máte pravdu... Hlavně v té poslední větě. ;-O8-o

3 0
možnosti
Foto

A s kým jste se spolčil? S Markem, Novákem, Hladíkem?

1 1
možnosti
Foto

I45v45a15n 93M46a78r76e60k

22. 5. 2019 14:06

Věnujte se raději sama sobě *madam", ano ? !

1 0
možnosti
Foto

Ano je skutečně ztělesněná ctnost a bojovnice za práva slabých a svobodu. To vám blahopřeji!

1 0
možnosti
VS

Myslím, že by jsem s některými diskutujícími měl sepsat rezoluce a žádat trest smrti pro všechny účastníky. Je to takový český lidový zvyk, dle hesla: Kdo nejde s námi, jde proti nám.8-o

1 2
možnosti
Foto

K takovým postupům ovšem nabídají spíše jiní, např. Martin Lang: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/martin-lang-ods-milos-zeman-vyzva-k-zabiti-vulgarismy-nadsazka-prispevek.A190520_154341_domaci_chtl

Také MIlion chvilek pro demokracii provádí adekvátní činnost, včetně petiční: https://www.milionchvilek.cz/zapojte-se , přičemž demonstrace volá pouze po destrukci, nic jiného nenabízí.

2 1
možnosti
VS

Myslíte, že by v Německu bylo možné, aby po třiceti letech byl kancléř, bývalý člen NSDAP a agent gestapa. myslím, že hlupák je někde jinde Rv:

3 1
možnosti
LH

A co v Rakousku? :-)

2 0
možnosti
MS

Svatá prostato! Podle Vás je hlupec také předseda Ústavního soudu Pavel Rychetský, který řekl, že si váží lidí, kteří v ulicích demonstrovali za nezávislost justice. „Vím, že to přineslo pozitivní výsledek. Teď si nikdo z fleku nedovolí odvolat nejvyššího státního zástupce. Kdo ví, jak by bylo bez demonstrací jeho postavení vratší. Přitom by stačilo, kdyby jeho odvolání ministr navrhl a vláda odsouhlasila. To je chyba našeho ústavního systému.“

2 1
možnosti
JH

J89a41k29u44b 43H84o66z92a

22. 5. 2019 8:40

On pan Rychetský ovšem řekl i ledaco jiného, když už ho vytahujete:

„Bezprostřední ohrožení justice v tuto chvíli nehrozí. Zasahování Benešové do kauzy Čapí hnízdo? To je fantazie.“

3 0
možnosti
Foto

I59v60a11n 67M47a20r50e69k

22. 5. 2019 7:42

Souhla a velká karma. R^[>-]

2 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1502x
Ekonom, bankéř, důchodce. Ročník 1944.

Seznam rubrik