Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nějak tomu nerozumím. Autor píše, cituji "Hlavní fór je v tom, že Agrofert o žádné dotace nežádá a žádat nechce."

A přitom ministryně Schillerová už mu stopla první dotaci:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ministryne-financi-schillerova-uz-jsme-stopli-prvni-trimilionovou-dotaci-pro-agrofert-62590#utm_content=freshnews&utm_term=schillerová&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

3 0
možnosti

Tohle fakt existuje v reálu?

4 1
možnosti

;-D;-D;-D Kradná všetci, len ten Babiš ukradl pánubohu trůn! ;-D;-D;-D

1 3
možnosti

P53e82t42r 18D97u52s

13. 12. 2018 23:49

A teď ještě "blogeček" o Ditě a Martině!;-D

0 0
možnosti

Víte,já moc často nediskutuji,ale tady mi to nedá. S velkou částí autorova článku musím souhlasit. Mnozí odpůrci Babiše zcela nenuceně prohlašují a nebo alespoň naznačují, že onen padouch rozkrádá miliardy na dotacích prostřednictvím Agrofertu. Rádi přitom operují výší přijaté dotace za 2017, a sice něco přes 2 mld. Kč. Chápu. To je tak veliká suma, že běžný člověk by se k ní dostal leda tak, že by trefil první v eurojackpotu. Jenže nikdo už neřekne, že ona dotace má vlastně čtyři části a z nich tři jsou nárokové a ty právě tvoří téměř celou výši té dotace.

Abych byl konkrétnější, jedná se o dotaci na půdu, která se počítá podle počtu obdělávaných hektarů, dále pak o dotaci na zvíře a o dotaci na "zelenou" naftu. A o tyto dotace může požádat každý kdo vlastní a obdělává nějakou půdu nebo chová užitková zvířata a k tomu používá zemědělské stroje a pokud technicky splní podmínky, pak je automaticky dostane. Jedině ta čtvrtá část dotací, investiční dotace není nároková a mohla by teoreticky být manipulovaná. Jenže to je v případě Agrofertu pár procent z celkového objemu dotací.

Hloupé je, že celkový objem těchto zemědělských dotací z EU našim zemědělcům je asi 500 mld. A to naši spravedliví v EU parlamentu rádi oželí, jenom když Agročert nedostane ty svoje 2 mld, na které má bezpochyby nárok.

9 4
možnosti

:-).....Pane Přidale, včera to v TV výborně vysvětlil bývalý min. zemědělství Jurečka a ten jistě není Babišovi nakloněn! Celá hrůza pro ty závistivé, co v životě nic nedokázali, je ta částka! R^

4 1
možnosti

Opět jeden autorův gulášRv

7 2
možnosti

Oni to dělají proto aby, až zas budou kandidovat, mohli říct :"udělali jsme vše, co šlo", když na tom Vaclaváku nic moc..

5 0
možnosti

P34e46t58r 67B64u58r91i94a47n

13. 12. 2018 20:34

Samozvaní demokraté (ODS, TOP 09 a Lidovci), ...

přenášejí nenávist na evropskou úroveň. S využitím nové evropské směrnice o střetu zájmů vyvolali jednání EP a dosáhli toho, že parlament vyzval Evropskou komisi, aby Agrofertu zatrhl dotace.

Zdroj: https://jaroslavjirat.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=691953

Tahle sprostá lež mi stačila k tomu, abych dál nečetl. Proč vy zastánci a placení trollové ANO máte potřebu pořád jen lhát a lhát? Na střet zájmu upozornili prvotně Piráti a schůzi EP k tomuto projednávání svolali jiní, nečeští politici.

11 4
možnosti

Celý ten blog je docela chucpe! Obviňuje jiné z nenávisti, ale ten blog přímo přetéká jeho nenávistí k lidem, kteří mají jiný názor než on!

1 0
možnosti

:-)...................Pane autore, vrátil jsem se a zírám! Podobně už jsem to psal dnes panu Bartoňovi! Za pár hodin, karma téměř 39! Gratuluji! Ubezpečuje mě to, že to s mlčící většinou není tak špatné! Což jé výborné! A když argumenty končí nevyhýbají se osobním útokům a zesměšňováním místo argumentů Někteří diskutéři Vás solí jako zloducha, vždyť jste jen napsal pravdu. R^

8 9
možnosti
Foto

Ach jo. Názor? Budiž tedy. Ale to podsouvání nenávisti.....Promiňte, ale připomíná mi to jedy dávné noviny. Dobře se s nimi zatápělo a dalo se do nich hodně zabalit.Rv

6 2
možnosti
Foto

Pardon. ne jedy ale jedny - kouzlo nechtěného

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS