Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J73i34ř34í 10K94i10n31d79l

17. 11. 2018 10:29

Jak zaznělo z tiskvé konference a z prohlášení Policie ČR. Věc týkající se únosu Babiše jr. prověřovala bez dozoru Státního zastupitelství. Oznamovatele Babiše j. nevyslechla, protože byl na Krymu a věc uložila.

5 1
možnosti
Foto

J32i44ř92í 85K94i87n44d38l

17. 11. 2018 10:26

Mám syna, který trpí schizofrenii, kterou začne trpě v době, kdy já do svého problému namočeím svoje děti a rodinu.. Schizofrenii je nemoc, která se podle psychaitrů velmi těžko zjišťuje a dá se dobře i na simulovat. Měl jsem možnost několikrát mluvit se schizofrenikem a vím že je vyslechnout je něco šíleného. Babiš j. na to rozhodně nevypadal. Za další já nemocného syna pošlu s osobou , která mně dělá řidiče do Moskvy a následně na Krym, kam na něj žádná policie nemůže. Zde jej nechám bez kvalitního lékařského ošetření, bez jeho blízkých, Není to podivné ??

3 2
možnosti
VV

Muj dojem je, ze tato lumparna dvou "investigativnich" novinaru je na neci prani a ma zakryt jinou mnohem vetsi lumparnu.

2 2
možnosti
SN

:-)......Napsal jste to krátce, ale perfektně! Monotematický program .....Babiš, už jel včera v TV pátý den! Pěkně si s pozvanými hosty notují. Všechno špatně. Puč se pořád ne a ne podařit! Ještě že tu máme takového presidenta. Představte si, že by státu velel stahovač králíků a předváděč roztočené vrtule!

Senát, který se najednou od voleb probudil a kterému stíhaný Babiš do teď nevadil,navrhl prostřednictvím Lásky a dašího vyhozeného Babišem senátora,(na jméno si momentálně nemohu vzpomenout a komolit ho nechci), že je třeba okamžitě dát Babiše do vazby! To se dějí věci! Už se těším na dnešní den!

A poslední zpráva.....Babiš s Okamurou položili věnce k pomníku 17. listopadu a jak odešli tak jacísi vygumovanci hodili jejich věnce do popelnice. Je to výborné svědectví o kultuře lidí, kteří se od rána do večera ohánějí morálkou ! R^R^R^

2 6
možnosti
AT

Jste si jistý, že ty kytice vyhodili stejní lidé, kteří se "od rána do večera ohánějí morálkou"?

0 0
možnosti
VH

Jejda! Vy jste bez prohlášení vyšetřovatelů nevěděl, že obviněný může beztrestně lhát? To víte hodně málo.

Vy jste nevěděl, že obviněný i neobviněný může novinářům nakecat cokoliv? Tomu nevěřím.

Jen se můžeme ptát, proč by to dělal (pokud není nepříklad schizofrenikem).

2 0
možnosti
RB

Včera to fakt v ČT gradovalo....Když jsem včera v Událostech komentářích zahlédl dvojici Benda a DienSTBier, řekl jsem si, že tohle už je vážně moc a šel raději spát.

2 1
možnosti
Foto

Nejste schopen vyslechnou názory druhých? Oni o AB skoro nemluvili, spíše o 17,listopadu

2 2
možnosti
LB

Problém je, že nemalá část lidí, která vynáší kategorické soudy, vůbec nechápe, co je investigativní žurnalistika, co je její podstatou. A jestliže se autor podivuje nad tím, že všechna média přinášejí zásadní informace, které se vztahují k výkonu premiérské funkce, tak sám sebe usvědčuje, že nemá ani nejmenší ponětí, co je posláním médií.

Je snad ve veřejném zájmu informace před veřejností tajit?

15 3
možnosti
RB

Paní Bláhová, ano problém je, že lidé nechápou co to je a jak se dělá investigativní novinařina. Podle toho co jste zde napsala patříte mezi ně. I tahle novinařina má nějaká pravidla, tohle není zápas MMA bez pravidel.

3 1
možnosti
Foto

A předseda Syndykátu novinářů ty svoje pappparazi , chrání. No jo, asi "svůj k svému". ) Včea večer na ČT24 v UK. :-/Rv Karma.

2 6
možnosti
LB

Už zase urážíte, paní Pantlíková. Carl Bernstein a Bob Woodward, kteří se proslavili aférou Watergate, kvůli níž Nixon musel odejít z funkce prezidenta USA, byli podle vás také "papparazi"? Mimochodem za svou reportáž dostali Pulitzerovu cenu...

Na vás a vaše sebevědomí nemá ani děkanka Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy Alice Němcová Tejkalová, proděkan Právnické fakulty Masarykovy univerzity Martin Škop, nebo Jan Mostal, proděkan katedry mediálních studií a žurnalistiky Masarykovy univerzity, kteří se za Slonkovou a Kubíka postavili.

Na vás přesně platí Masarykův výrok, že myšlení bolí, kdežto emoce jsou pohodlné.

10 2
možnosti
Foto

O81t92a53k83a91r 65S64e27k65l

17. 11. 2018 8:04

Tam prosím zkuste vymyslet nějaké vysvětlení - proč "nemocný" AB jr jel s bodyguardem do vysoce problémových destinací - na Ukrajinu a Krym a proč tam poté zmíněný strážce nechal nemocného samotného ???

Jak říkal Jára C. ...je to marné , marné , marné....

11 1
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1502x
Ekonom, bankéř, důchodce. Ročník 1944.

Seznam rubrik