Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To není ani hloupost, ani lenost. Je to daleko horší. Je to úmysl zaplavit Evropu Afričany a Asijci a způsobit její rozvrat a časem novou podobu. Předstírá se ochrana hranic a ohání se zákony, i když co je to za ztroskotance, když se do úzkých dostávají záměrně.

1 0
možnosti
DR

"Právě skončila zase jedna konference EU k ochraně středomořského pobřeží před migranty. Nepřinesla nic..."

Pouze bych si dovolil upravit na "Nepřinesla jako už tradičně nic..." Samozřejmě se dalo ztěžka čekat že naprosto neschopná EU bude mít snahu něco řešit. Rv

1 0
možnosti
ZH

Vždycky, když si přečtu zlý nelidský text, lituji, že jsem to vůbec otevíral. Vaše zvrácená logika, že migranti - oběti globálních zločineckých gangů jsou vinící určení k eliminaci a neváhal byste změnit námořní právo, které by nakonec svojí nelidskou změnou ohrozilo i mnoho Evropanů na cestách a vytvořilo námořní chaos. Vůbec si nepokládáte otázku, proč Turecko dokáže tyto migrantské čluny takřka zcela nespustit na vodu a Lybie, s níž se již léta vyjednává a platí se různým mocenským skupinám značné peníze to nedokáže. Hlavním viníkem je samozřejmě Lybie, ta dopouští zneužívání námořního práva a na svém území dopouští mučení a vraždění migrantů, což bohužel prokazatelně dělají i další okolní země. Navzdory dohodám. Pro vás jsou ti migranti viníky situace. Jste úplně vedle.

0 11
možnosti
ZH

Za přelepy se omlouvám, hlavně ta Libye mne mrzí.

0 0
možnosti
PB
JZ

Osvětová kampaň by se rozhodně spustit měla.

Dopoledne blok na téma: "Výkonná moc EU"

Odpoledne školení: "Trestní právo vs. pocity"

Třeba by si někteří lidé konečně uvědomili, že je EU úřad, nedisponuje výkonnou mocí jednotlivých států a chtít po ní, aby řešila situaci na moři je stejná kravina, jako chtít to po finančním úřadu městké části Praha 8.

A že ten chlap na lodi, i když mu to přece "musí být jasné už dávno", se prostě nenechá zavřít, protože na rozdíl od gaučových hrdinů není teoretik.

Snad jen to s loděmi neziskovek má hlavu a patu. To ale EU nezařídí, opět, je to úřad. Ne italský státní zástupce.

0 2
možnosti
SM

Tie lode, pane, vôbec nie sú povinné hliadkovať pri afrických brehoch. A keď už skutočne "musia" vyloviť "stroskotancov", morské právo prikazuje ich vylodit v najbližšom prístave. A nejaký najbližší prístav celkom určite nie je v Európe, ale v Afrike. Nasleduje samozrejme námietka lovcov - ten najbližší prístav ich nechce prijať. Ak sa striktne držíme morského práva, nuž najbližší prístav ich podľa neho prijať musí. Alebo chcete y tvrdiť, že pre niekoho (my) morské právo platí a jeho ustanovenia musíme dodržiavať a pre niekoho (Afričania) neplatí a jeho ustanovenia nemusia dodržiavať? Bežte potom s takými povinnosťami, ktoré zaväzujú len jednu stranu do niekam.

11 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1502x
Ekonom, bankéř, důchodce. Ročník 1944.

Seznam rubrik