Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na Buresovejch volicich me fascinuje jedna vec. Vsichni by se tady zaklinali svejma detma a jejich zdravi a ja nevim cim jeste. Ale klidne jdou a daj hlas individiu, ketry tady po heslam pochybnejch repkovejch dotaci otravilo spodni vody a zdegenerovalo zemedelskou pudu na desitky let dopredu. Svejm detem tady odkazali totalne znicenej pudni fond a pruser, kterej teprve budoucnost oceni. Doufam, ze se jednou najde nekdo, kdo to spocita a toho slovenskyho bacu vymrska a do Ciernej pri Cope.

2 0
možnosti

Trpaslíci stojí v koutě a jen prskají.

1 7
možnosti

Jenže pane autore, Babiš je také odkojen KSČ a StB. Navíc je mu tato republika dojnou krávou. A co faktická koalice Babiš, Falmer a Okamura? Nějak vám to nepasuje.

10 3
možnosti

Odmítnout se podílet na vládě vedené trestně stíhanou osobou považuji za správné. Pokud jde o stíhání na politickou objednávku, což by byl velký skandál, pak by se měli všichni demokratičtí politici okamžitě vrhnout na řešení problému objednávky trestního stihání za politickým účelem, poněvadž jde o nezávislost soudů. Zatím se všichni tváří, jako že je to v pořádku. Naše ústava přeci nepraví nic o tom, že nepravomocně či pravomocně odsouzená osoba nemůže vést vládu. Zřejmě podle nich by vlády mohla zasedat na Pankráci, kdy by šéf vlády dočasně sídlil.

10 3
možnosti

Zvláštní, americký prezident je údajně dle médií obviněn v několika kauzách a nikomu to nějak zvlášť nevadí...a tady si všichni hrají na eticky čisté strany ale minulost tomu nenasvědčuje...

2 0
možnosti
Foto

Ale ale, takže to, že jde Babiš do holportu s komoušem hodíme na ostatní strany? No to je slušná demagogie. Chudák Babiš, on byl vlastně donucen, možná stejně jako dřív, ne?

9 3
možnosti

Váš pohled zcela nesdílím. Doučasná doba, přinesla novou tužbu poptávky. Sociálnní stát otupil hrany tradice - boj levicových stran za "to lépe". K tomu únava ze zavedeného + skandály, rozrádačky tradičních stran. Dá se to chápat, (mj. celoevroský problém). Pak ovšem cesta , k různým populo a spolkům jednoho muže je volná ! Díra na "Trhu" se úspěšně zaplnila - Hnutí Ano + SPD. Vše je v cyklech - Vzestup, naděje - sestup. Nic nového, zázračného se nekoná. Očekávaně to odezní. Snad novostí, je neobvyklý zájem vlivu M. Zemana. Má ideální příležitost ke zviditelňování svého ega. K tomu, neobvyklost postavení A. Babiše - Totálně zprofanovaná persona, v řetězci střetu zájmů, zatím stále s důvěrou. Já se na to dívám - S nedůvěrou ! ... :-)

8 0
možnosti

.ano a opět se k moci dostanou kmotři a historie se bude opakovat...to je asi pokračování Vašeho příběhu

1 0
možnosti

Omyl pane. Citlivě a nenápadně dovedl špinit své koaliční partnery v Sobotkové vládě právě Babiš! On rovněž uměl si přivlastnit cokoli dobrého co vláda učinila. No a Zemanovi se nelíbilo, že Sobotkova vláda byla úspěšnější než dříve ta jeho. Proto vznikl ten kamarádský svazek Babiš-Zeman. ČSSD by neměla vstupovat do společné vlády s ANO, pokud by měl být premiérem trestně stíhaný Babiš.

18 6
možnosti

Jen si nejsem jistý důvodem vzniku "svazku" Babiš-Zeman. Ten vznikl dva dny poté, co Miloš prohlásil za nepřekonatelnou překážku nepředložení lustračního osvědčení. Po půlhodinové rozmluvě s Babišem otočil. Jste si jist, že to bylo jen ze sympatií?

3 0
možnosti
Foto

J57a35n 91M35a83r27š29á83l

28. 4. 2018 21:52

Václav Majer se "přidal". Byl to sociálně demokratický ministr, který demisi podal.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS