Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Je na tom dost pravdy a co se týče situace u nás, nechejme se překvapit tím co na nás vykouzlí nyní po prezidentských volbách milovaný Zeman. Babiše již tak moc potřebovat nebude, protože post prezidenta má zajištěn. Jak se postaví k Okamurovi a komoušům kteří jemu pomohli do křesla? Nechejme se překvapit.

1 0
možnosti
JL

Ty tri staty ukazuji presne, proc je v Evrope neporadek. Koalice je to nejhorsi, co v politickem uskupeni muze byt. Volba stran pro vytvoreni vlady je toho pricinou. Dnesni vyroci v Nemecku je tou nejlepsi ukazkou vysledku tohoto idiotskeho systemu. Prostudovanim udalosti z roku 1930 az 1933 v Nemecku, nam da jasnou odpoved. V CR je to uplne stejne. Venkovni tlak EU se neda resit, kdyz nemame pevnou vladu. O vnitrnich ani nemluvim. Reseni zde je, ale my se radeji utapime v kecani a kritice.

0 0
možnosti
Foto

Ne u nás se vyjednávání o většinové vládě nevleče-ono prakticky dosud vůbec pořádně nezačalo.Babiš o vládě nevyjednával, v tichosti s prezidentem upekli menšinovou vládu bez šance na důvěru a odstavili tak původní vládu aby si Babiš mohl dělat co chce-zejména aby se pokusil dostat pod kontrolu kauzu Čapí hnízdo a výměnou za to a za příslib dalšího pokusu Babiš podpořil Zeman.

V Rakousku i Německu se chovají naprosto standardně, vyjednávají o většinové vládě bez trestně stíhaných osob. U nás je to na úrovni banánové republiky, trestně stíhaný premier spolu s prezidentem prosadili vládu bez šance na důvěru a ovládli tak výkonnou moc ve státě.

PS.Srovnávat Rakouské svobodné s Okamurovci je dosti značný úlet

1 0
možnosti
KP

Možná, že v Německu či Rakousku není až tak jednoduché zařídit obvinění a trestní stíhání kohokoliv. Já osobně nemám pana Babiše v žádné oblibě již z důvodu EET a kontrolního hlášení. Nemohu se ale zbavit dojmu, že překážel daleko mocnějším lidem než jsem já a ti dokázali zařídit vše o čem se nám snaží

nyní namluvit ,že není možné zařídit.

Účelovost z obvinění tryská proudem a ti neúspěšní teď donekonečna opakují svoji mantru - s obviněným do vlády nikdy.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS